Home

Springende kinderen leren beter, gelukkige mensen worden minder vaak ziek en je rug rechten verbetert je stemming. Een toenemende hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek legt verbanden tussen lichaam, geest en emoties. Motophrenic gebruikt deze interconnectiviteit om mensen te helpen problemen op te lossen en hun potentieel te verwezenlijken.

Individuele Coaching

Persoonlijke groei kan heel lastig zijn. Je weet misschien wel hoe je zou willen zijn, maar dat idee in de praktijk brengen is een heel ander verhaal. Wij noemen dat: vastzitten in je hoofd. Je weet wat je wilt veranderen, maar de overtuiging is er niet. Het gevoel ontbreekt. Allerlei gedachten en denkbeelden houden je tegen om dat te doen wat je eigenlijk zou willen.

Lees meer...
Een techniek om dat te doorbreken, is door naar je gevoel te gaan. Even niet denken en weten en redeneren maar terug naar voelen en ervaren. Naar zijn. Deze bewustwording vormt de basis van waaruit je de wisselwerking tussen je gevoel en gedachten kunt verkennen en deze op een positieve manier kunt leren gebruiken. Dit is een bevrijdende ervaring. Je zelfvertrouwen neemt toe en je ontwikkelt een groeimentaliteit. Je ontdekt dat je veel sterker bent dan je dacht. Wij willen je graag bij dit proces helpen. Tijdens sessies met psycholoog en trainer brengen we mentale of emotionele belemmeringen in kaart en gaan hiermee (vaak fysiek) oefenen. We gebruiken daarbij coaching-technieken uit de psychologie en topsport. Tijdens gesprekken met de psychologe proberen we te kijken waar je tegenaan loopt. Vervolgens oefen en voel/ervaar je in de training hoe je hiermee om zou kunnen gaan. Daarna kom je weer terug bij de psychologe om de fysieke ervaring te verhelderen en te vertalen naar je dagelijkse leven. Deze cyclus van spanning, inspanning, ontspanning werkt als een emotionele reset. Het herstelt de verbinding tussen je gevoel en je gedachten. Hierdoor kom je meer in balans en kun je de volgende stap te zetten in je ontwikkeling.
Meer weten of kennismaken? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Preventie

Medewerkers die in balans zijn, presteren beter en zijn minder vaak ziek. Onze workshops en trainingen dragen bij aan het welzijn binnen uw organisatie en vergroten zo de productiviteit. Preventie gaat over vroegtijdig herkennen en aanpakken van klachten, maar ook over zelfevaluatie en balans. Integratie van zelfzorg in werk en privé is daarom een belangrijk thema in onze workshops.

High potential training

Individuele- en groepstraining gericht op duurzame ontwikkeling van talent binnen uw team. Combineert psychologische assessment met coaching-technieken uit de topsport. Soms heeft talent een duwtje nodig. Wij helpen mensen hun potentieel te ontdekken en blijvend te ontwikkelen. Empowerment en de wil om te groeien staan hierbij centraal.

Workshops

Motophrenic organiseert workshops op maat. In kleine tot middelgrote groepen wordt fysiek en mentaal gebikkeld op concrete probleemstellingen: samenwerken, communicatie, grenzen stellen en burnout-preventie. Plug and play inzetbaar in en rond uw bedrijf of op locatie. Kan worden toegespitst op teambuilding, interne communicatie of preventie.

Vrijblijvend gesprek

Benieuwd naar onze aanpak?  Neem contact met ons op via het contactformulier.